Anotace: ..někdy stačí vyslovit jen pár nesprávných slov a hned je všechno zkažený...ach jo =O(
stává se to..člověk něco plácne..malinko jinak než chtěl..a je to!!A zase to bolí co..Jen ....zase tu jsou slova..a jimi se dá i mnohé napravit ..vysvětlit...Neboj se jich....víš ..
07.03.2007 22:25:00 | Nút
Slova,slova,slova...zraňujeme se jimi navzájem...ani nevíš, jak moc ti dnes rozumím...
03.02.2007 22:45:00 | no