Anotace: Zas něco po delší době...
Krátce po dlouhé době
zas píšu ti po tvářích.
Po dlouhé době ti už dál
nemám co říct
a my zapomínáme.
Někdy mám pocit, že už
to nepůjde, že nikam
to dál nevede.
Jsem švorc (bez citů) a teď
možná i dost cynická.
Bez radosti a taky
bez ducha.