Škoda, že na konci ta písmenka nejde zakroutit. :oD Jsi krutý humanista. Necháváš je dochcípat samy. Co do toho vnést trochu sádra a másra a vyzbrojit se palicí? :oD Vím, že to má být smutné, ale mě to přišlo vtipné a zasmála jsem se. Díky. :O)
27.05.2015 17:56:14 | Tichá meluzína
Ano, zakroutila bych ta písmenka hned, kdyby to šlo, uvažovala jsem nad tím :D A smutné to být ani nemá, spíš takové cynické :)
27.05.2015 18:04:59 | Víla