Skleněná píseň
píseň skleněná
píseň ze skla
kdo má odvahu
na slova teskná..
písek ztavený
jak moje touhy
fouknu do toho
já dech mám dlouhý..
píseň skleněná
už sluch mám skelný
tygr skleněný
dá pocit šelmy..
Přečteno 460x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Jort, adaj, Frr, Airen, SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)