Zmatení životem
Anotace: Občas sejdem z cesty a uděláme krok vedle..ale co stím..to se prostě dějě
Když nevíš
kudy jít
když nesníš
sen, co mohls mít
Když nejdeš
cestou svou
osudem předurčenou
když cesty sejdeš
Neumíš-li se se mnou smát
lásko nechci ti lhát
věčně se nechcem bát
sami si štěstí brát
Nedomyšlený krok
zamotal nám oběma mysl
tak nech ten nesmysl
a mysli na pokrok
Zmatení občas trvá
do tmy nás uvrhá
tak nech at smutek zdrhá
at srdce mi to netrhá.
At je to jak chce zmetené
drží nás naděje
tak se mě drž
a dělej že se nic neděje
Pořád máme naději a jeden druhého
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)