Anotace: Přeji krásný den.......
Do proudu tichem zkalené vody vkradl se nenasytný dušemír,
na rampouch dosedla neviditelná bytísíla.
Nemusí být miliony, aby se dalo dostat a nejen myslet na existevesmír
stačí, aby každá lidská bytost v sama sebe uvěřila.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?