Anotace: ...
Půl dne
co nezvládneš stihnout
během tří vteřin
už nedoženeš nikdy -
prohlížel bych si tě
půl dne
...jo, na první dojem dají jen blbci...;-)
05.05.2021 15:07:46 | Marten
První tři řádky super, zbytek bych klidně škrtla.
01.06.2015 20:58:13 | Elisa K.
Vztahovačná Eliska. :))
25.06.2015 08:12:13 | Kaitlynn
Jak málo času někdy stačí na půl dne:-)
01.06.2015 06:39:39 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?