Anotace: Kdo jsem, odkud kráčím a kam?
Posviť mi na cestu
Nevím, kdo jsem
Jak větev pod splavem
Dostat se z kola ven
Už je to opravdu
Nebo jen sen
Kde rostly kořeny
Kde je má zem
Co mízu živila
Matku mou zplodila
Sehnutou pod tebou
Nocí i dnem
Kéž jednou vypluji
V poklidný proud
Smířená s nebesy
Tam jako ve mně jsi
I větev má naději
Svobodně plout