Pár vět
Krabice rozšláplá
snaží se žít
staví se na rohy
nemůže jít
Dal mi do úst jazyk
a zapomněl říct
že můžu mluvit
o všem, ovšem
ale ne o sobě
nikdy
a v špatném průměru
podivných rozměrů
poznávat svět
jsem tady, chraň mě!!!
Proč jen pár vět?
Komentáře (1)
Komentujících (1)