Anotace: libres, liter ...
Jen prosím
jen prosím neříkej,
že jsi všechno ztratil,
když víš, že miluješ
a to ti dává
křídla, moc …
30.03.2015 komentář k dílu
Jediným mávnutím od James Libustka
Moucha
hledala jsem
letím pryč
třeba u sousedů
najdu k hovnu klíč
nebo jiná chutná místa rozkladu
tam si z láskou své dětičky nakladu
13.05.2015 komentář k dílu
Fly od krizekkk
Život a smrt
Život a smrt nelze oddělit
neuvadají snad jen umělé růže.
Co pak se taková umělotina
kráse překypujícího jara rovnat může?
15.05.2015 komentář k dílu
Domino her od jc senior
hele a přece
Je možné,že člověk vyhasne?
Proč když ještě žije,
proč,už se ho nedotkne to kouzlo poezie.
hele a přece se dotklo :-)
prostě teď
je naší poezii něco jiné
třeba něco
upéct, vyprat, uvařit
nebo jen tak
hebce pohladit
nebo jen
se štěstím svého nitra
někde tiše
s blažeností
jen tak být
16.03.2015 komentář k dílu
Dotaz od takova (úryvek je kurzívou)
Kdo by se nechtěl vrátit?
Kdo by se nechtěl vrátit?
Každý kdo si uvědomí, že vrátit se znamená,
vrátit i všechny "proměnné" té doby
a tudíž by se v té vrácené době
stejně nerozhodl jinak
Já se třeba nechci vrátit,
raději vítám nové šance
21.02.2015 komentář k dílu
"..." s anotací Namaluj svítání od Jin&Jang
vize?
moje výhra/vize
já jsem
Já Jsem
18.02.2015 komentář k dílu
I ty můžeš být má výhra od hledač