zapadající slunce
oblečené v purpuru
kleklo si k modlitbám
na okraji mraků
den s nocí pozdravil se
a vzal ji za ruku
v šeru jejich objetí
noc vískala ho ve vlasech
a tiše přála krásné sny
Přenádherný obraz Slunce klekajícího si k modlitbám..Tvá báseň je kouzelná ST
04.06.2015 21:02:58 | Nikita44
děkuju niki.. za pár hodin nasedám do letadla a ten pocit těšení mě inspiroval..
04.06.2015 21:07:45 | Amelie M.
Moc pěkný, Amel! A což teprve takové slunce zapadající za daleký obzor a všude kolem nic než moře slané vody, která ti šplouchá na... kotníky, že? ;))
04.06.2015 16:20:08 | AndreaM