Anotace: konečně teplo...už jen počkat až bude voda v rybníce na koupání
Je léto a ty mě zase hladíš
a držíš ve svém náručí,
mě se zdá, že je to
opravdové, ne jen snění.
Zas se na tebe dívám, ale už
jen monotonně a přesto ti to
objetí za chvilku oplatím.
Snad.
Dolehá ke mě tvůj šepot,
jak mi vše povídáš do tváře.
Nemám ti, co říct. Bohužel.
Vnořím se ladně do vody, ke
které tohle všechno cítím.
Pro muže v mém srdci bylo
vždy plno, jak se v něm
vždy ozývala samota, kterou
on nikdy nezaplní.
Na rozdíl od něj se volná vždy
zachvěje, když příjdeš.