Pád
Slza z očí padá
to anděl pláče,
proč to dělá?
Spadl, jak to ptáče.
Spadl z nebe,
bezpečí a síla
a teď ho zebe
mokrá černá hlína.
Pláče krev,
ví co ho čeká,
on je první
a to ho leká.
Pro minulost,
slzy skrápí zem.
Pro budoucnost,
To on je Ďáblem!
Komentáře (3)
Komentujících (3)