Pro tebe a náš letní zítřek
věř, že slzy uschly už včera,
stejně churavé a omrzlé
jak zimní bláto
a ostrohranný sníh
dneska pod nohama
a kolem všude
horce kvete léto
už je líp
a líp i bude
.
s tebou
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, maliska, jitoush, Frr, Robin Marnolli, MARKO, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)