Mluvil o lolitách z gymplů na konci světa
o jejich odhalenejch krcích
a odsouzencích přibitejch k páteři
knihách vázanejch v lidský kůži
inkoustu
a krvi
pulsujících v žilách
a zamčenejch komorách srdcí
tak nevyrušuj
nedýchej tak nahlas
ať se nevyskytnou komplikace
až zase budou sebevrahům vymlouvat
padání na dno
během kterýho lámají mosty
v tu svatou chvíli
kdy zavíráme oči
a předstíráme
že nás
se to netýká.