Oblak dýmu
se vznáší
nad tichem
mezi námi
a stoupá
výš a výš
Je cítit...
ale jinak nedělá nic....
.....jen vyplňuje
prázdná
místa tmy
padající
na naše
nahá těla
Na která
noc vyšívá
kouřem z cigaret
ornament
modrých slunečnic
......
Z každým potahem z cigarety me evokuje čím dál víc k náhledům dalších dnů jenž jsou pohledem do budoucna.. ST
09.06.2015 12:05:27 | ztracený 22