V šedém domě
Čas kamsi do tmy za má záda padá
Přestože hodiny na zdi jsem už pět let nenatáh’
Na lustru pod stropem prach se pomalu střádá
A smutek už dávno surově přepral strach
Strach z beznaděje a samoty
Strach o naší lásku a životy
Vixlajvant na stole a v rohu vyhaslá kamínka
Obraz co zvláštní býval je už jen ponurý
Ve skříni bez dvířek nehybná holá ramínka
A vzpomínky na tvou tvář už ztrácí své kontury
A světlo svíčky nezateplí
Tu cimru kde i okna osleply
http://lihomor.cz/Zaklad/V tichem dome.mp3
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Minna Seayard, Jort, melebele, jitoush, Malá mořská víla, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)