Slepené ticho
drží ti na ústech
a ty chceš křičet
víc a víc
ve vodě nad křídla
bloudíš jak včela co
hledá svůj břeh
už ti to málem napsali
obloučky z písmen tenkou čarou
mluvící o tepu tvého srdce
ty mezitím
stavíš v hlavě štíty proti
všem
nebo jen proti nim