I když jsem rozsvítila
světla hvězd
je stále tma...
...okolo mne
Tebe
nás
Každý další okamžik
je chvílí
kdy usíná pravda
a já
zbavená předsudků
zkouším naposled
zašeptat do
ticha beze slov
přání
být Tvá
.....
Úžasně křehké, odevzdávající se, zaujalo mě "zbavená předsudků", to je, jako když cosi lámeš v sobě, je otázkou, zda jde o pokoru či prominutí...
Moc se mi líbí, Nikitko.
13.06.2015 08:13:36 | Helen Zaurak
Nádherná. Neskutečně hluboka a něžná.. To se ti povedlo niki. Smekám.. ST
11.06.2015 21:28:06 | ztracený 22