Závist
Hořím,
když ty máš, co chci já,
pálí mne
i když třímáš, co jsem nikdy nechtěla.
Žízní mé ego,
chci shrábnout vší touhy světa,
Trhám a ničím,
když se mi všeho nedostává.
Hádám se s sebou
co je — není dobré...
ZMLKNI!
Je odporné nepřát a chtít!
Ztratila dávno jsem
povahy moudré,
Nikdy mi nebude stačit
„jen žít“
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Amonasr, Frr, Nikita44
Komentáře (0)