Doteky po tváři
dlaně tvé na těle
nediv se tedy
že tvářím se nesměle.
Prsty tvé ve vlasech
horký dech na šíji
někdy je studený
to jen s tebou prožiji.
Vkrádáš se pod triko
objímáš pevně
tváříš se záhadně
když blížíš se ke mně.
Mazlíš se tuze rád
do ucha šeptáš
mlčíš i křičíš
ptáš se i neptáš.
Mám ráda tvé hlazení
když šimráš mě po líčku
když horko mě spaluje
můj vánku, větříčku.
sem tě dlouho neviděl. A hned po dlouhé době taková milá báseň.
příjemný vítr, větříček.
16.06.2015 23:24:17 | Slav Milo
No též jsem tě tu dlouho neviděla, jsem ráda, že se líbila.....děkuji :-)
17.06.2015 12:25:36 | Rozina