Co dnes má smysl?
Myšlenka, která každou vteřinu opouští hlavu,
jako tajný a tichý posel co letí do prázdna.
Do prázdna tak důvěrně známému
do snů, které Ti nepatří.
Musíš cítit tu bolest,
která je všude.
Z každého slova si sobecky prosím
ať mě zachráníš.
Jsem všude a přitom nikde
a dlaně mé jako z nekonečné bažiny
naposledy prosí
o záchranu.