Začíná to nevinně,
jedním pohledem,
pak myšlenkou
co přijde
jen tak mimochodem,
letmým dotekem
srdcí
i nahých těl
hlavou popletenou
touhou,
rozum v koncích
smutkem bez sebe,
v objetí vyšplhat
chcem do nebe
a
slepě věřit, že
to krásné se
nikdy
nerozplyne.