Jsou díry ve vstupní bráně do nebe
od jehel těch nejdražších úsměvů -
- tvář krásná a na ní zaschlé slzy
vytlačené do polštáře za nocí,
kdy nejde usnout při pohádce O štěstí
jak žili šťastně až navěky
věků.
lepší nespat než snít sen, kterým se probudíš. ale je to jen blábol, můžeš mi to vrátit.
25.06.2015 19:15:17 | CoT