Signály
Z nitra Země signály,
Miliony duší křičí:
„Už tam nechcem,nás to ničí“
A stále nových přibývá – touha těžce marnivá.
Nebýt tam,kde býti musíš,
nemít tělo být jen duší.
V jádru země plném síry.
Shnilá těla na dně díry sestavují vysílačky – prosí
Z nitra Země signály,
od všech nových přízraků
z minulosti !
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)