Jak ticho mezi slovy
tak si někdy připadám
vím, že jednou zmizím,
jsem jasná jen
v malých okamžicích
něhy,
jak pára nad hrncem
vystoupám k oblakům
a budu pršet po tvém
těle
a pak se znovu s ranním
paprskem vypařím,
jak naše láska
bezbřehá.