Anotace: v nejtemnějších minutach se proste chci zabit a mama rekla ze to tak lidi mivaji v...
Za každou tmou je světlo.
29.02.2016 12:36:03 | Lilien
Což někdy, ovšem, nemusí být vůbec na škodu, někdy... :-)
29.01.2016 01:44:52 | xlps
Každá živá bytost má možnost svůj smysl najít, vtisknout životu náplň, která ji činí spokojenou. Víc nepotřebuje. Nepotřebuje znát smysl nekonečně velkého vesmíru, aby se mohla stát šťastnou. Půvab života totiž spočívá v tom, že můžeme uskutečnit své nápady. Ať jsou jakkoli bláznivé.
Svůj život máš ve svých rukách právě Ty :-)
30.06.2015 21:16:02 | Helen Zaurak
Helen, děkuji za podporu, toto jsem psala nějakou dobu zpátky, takže to není tak akutní. Ohledně věci, které jsi psala, bych si dovolila diskutovat, ale to by bylo na delší povídání. Vím, že jsi to myslela hezky a za to jsem ráda :)
30.06.2015 22:04:45 | femi