Báseň z rotačky
Chladivá řeka v parném létě
laskavě laská mezi prsty,
nabízíš tolik krásy, světe,
bez nichž by byl život pustý.
Jistý čas nejsem lvem salónů,
ani nechodívám bosý v květech,
dostávám lekce - to bez pardonu,
má kštice pouze stříbrem kvete.
Apeluji na Vás: „NA ZNAČKY!“
Zapadá slunce za kmeny bříz,
diváky zřím - schází divačky,
ani pivo nemá správný říz!
Dnes věru není nic, jak má být,
proto si obléknu jednu z říz,
do kreseb ukryji svůj um i cit,
vám ponechám jednu z rotačky...
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: MARKO, Amonasr, Frr, Jort, Joe Vai, A42
Komentáře (2)
Komentujících (2)