Optimismus
Nevím kolik zbývá řádků
než dáš všechno do pořádku
v svém románu života
když jsi vtlačen do kouta
vyhrabeš se zase směle
od pondělí do neděle
na slunci se budeš hřát
tak se musí život brát
podívejte páni paní
k čemu všechno nadávání
nespokojenost a ... dost
Komentáře (3)
Komentujících (3)