Anotace: Requiem
Pouze ležíš v bílém sněhu
Nemáš slova, nemáš něhu
V duši černé už jen zášť
Vločky sněhu, bílý plášť
Pro duši, pro tělo
Pro srdce co doznělo
Tepna bije...
Jako zmije...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?