Dám Ti
ze svého
květinového
kalichu
něhu pít
aby jsi pak
až uhasíš
žízeň
zakusil chuť
touhy
lásky
a splynutí
aby jsi potom
mohl říct
že víc než
má tvář
tě naplňuje
vůně
ukrytá v mých
hodnotách
dneška
....
Dám ti ze svého kalichu pít, abys poznal bolest z přemíry něhy...
Moc hezké, Nikitko :-)
06.07.2015 08:16:46 | Helen Zaurak