Anotace: .
jako by nám někdo něco vzal -
nikomu nic neschází
nechybí
a tak to má být
tak je to správné
ale jako -
jako by nám někdo něco vzal
bojím se
o tom mluvit
křičet
haló paní
něco jsme si vzali
Ale hustý.
18.09.2015 23:28:09 | Zylberstein
Děsivý.
06.08.2015 13:06:06 | Bylinná směs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?