Život nás řídí osudem
byli tu, zmizeli
nikdo tu věčně nebudem
V krátkém pozemském čase
žili a hřešili
snad duše sejdou se zase
Nebeská modř nad hlavami
a vůně luk pod nohami
je důvod proč žít
Nech zmizelou
lásku svou
v klidu snít
Navždy ti zůstane
budeš ji v sobě mít
Zkus s živými
se o ni podělit
08.07.2015 19:47:02 | Danaé