ČERNÁ KOČKA
černá kočka
na černém pozadí
má sklopená víčka
když otevře je
smaragdy laserů ji prozradí
loví s očima přivřenýma
mazlíček
s ostrými drápky
něžnou tlamičkou
imituje smyčce
svým žádostivým mňaaau
spokojena se ráda tulí
když není ji cos po chuti
neváhá a sekne - aaaau
černá kočka
na černém pozadí
královna noci
nezávislá a hrdá
ráda se předvádí
je v ní kus kokety
s milenci vášnivě
zpívá duety
Praha, 8.7.2015
https://www.youtube.com/watch?v=24g0VpUFArk
Kočičky jsou pěkný mršky, ale jen některé:-))
08.07.2015 21:05:47 | Nikita44
Jo, kočky jsou jako ženy – když ale mají poslední slovo, tak jsou skvělé společnice :-))
08.07.2015 22:47:39 | Amonasr
ach ta drápkatá nymfokočenda..býti jedním z jejích kocourků-vítězné jizvy mám
na šourku..:-) :-D
08.07.2015 20:36:06 | Frr