Anotace: Psáno jen tak u bazénu..
Jen sluneční paprsky
proplouvající oblohou
zahřívají chodníky
pálící nás do nohou.
Jen sluneční paprsky,
které tak mocně září
roztrhají na kousky
smutek v mojí tváři...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?