Včera jsi mi ukázal,
jak láska hýbe světem,
a také jeho rozpínavost,
i to, co stojí v opozici,
podstatu bytí.. (díky!)
jen
prosíla jsem
- cítit to o trochu víc,
protože není kam jít
když v srdci prázdná
místa,
a já si chci být jistá
že
jednou uvidím ten třpyt,
že láska spojí naše dny,
že sny se dají žít
že
lepší čas je na dosah
pro každého z nás..
jen prosím,
živote,
nauč mě - "mít rád".