Anorektické děti mají v duši léto
samotáři
už třetí den nevyšli z bytů
usínají s rukou nataženou mimo postel
a možná i mimo vlastní realitu
příště ji nenech odejít
až ti zazvoní u dveří a smutně se usměje
tvoje další zahozená
špinavá
poslední šance
zavři okno
polituj vystouplých žeber
toulavých koček
těsně předtím
než se někdo rozpláče
a bude to slyšet
skrz
celé město.