Bílá stěna, nevymalovaná,
naslouchá jasné svíci,
měl to být krásný den,
krásný sen dívčí.
Ulička krátká, šaty předlouhé,
vlní se v rytmu ticha,
měla znít ta hudba,
do tmy se zde vmíchá.
Z vysněného svatebního dění,
smazalo to pár minut,
hřejících na srdcích,
štěstí je odjinud.
ST ..hezká a posmutnělá.
Ano, někdy pár slov a pár minut otočí směr života. Zapomínáme na to.
12.07.2015 06:35:55 | MARKO