co se dělo?
Skočit z nejvyššího podlaží
snad tentokrát se podaří,
neb život, který nemá důvod,
neměl by být.
Cítit se každý den,
jak s tunovým závažím.
A já tu stojím jen
a koukám dolů... dolů...dolů na ten průvod,
jak oni čumí směrem na můj byt.
Přijela i prima, ve zprávách to bude hit...
Závírám oči, plně se soustředím,
naposledy v krásu nebes se zahledím,
letím dolů napínám ruce,
do vzduchu opřu se prudce.
Tma zahalí můj zrak
napjatě čekám,co bude pak.
Tma mi obestírá tělo,
otvírám oči-co se to se mnou dělo?
Komentáře (0)