Karolínka
Anotace: Milá sestřičko, jestli tohle budeš číst, myslím si, že tě znám, protože hodně věcí můžeš cítit uvnitř, ale bát se je vyřknout... :´(
Řekla: „..je vidět, že mě neznáš!“
Nevíš proč,
po hádce s tebou,
smrt říká skoč,
ale neber ji sebou,
protože i když ji zbožňuješ,
přirozeně se vzdaluješ.
Znám nebo neznám tě,
to nevadí, já miluju tě.
Znám tě odmala,
věděla jsem, kdys plakala,
věděla jsem, kdy ses vztekala,
cítila jsem, kdy by ses mě ráda zbavila,
cítila jsem, kdy jsi mě potřebovala.
Nyní zlá slova ti říkám
a do sebe se uzavírám.
Prosím odpusť mi SESTŘIČKO,
snad víš, že si mé duše sluníčko!
Vždy jsem tě měla ráda a navždy mít budu!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)