Brčkem z nebe
všechny hvězdy sfouknu
zda je doma Měsíc
pod mraky se kouknu
kometu chytím za ocas
poletím s ní až na Mars
poletím do hvězdných sfér
tam někde krouží Jupiter
vždy mě potěší na duši
když spatřím krásnou Venuši
však nejkrásněji ve tmě
září jen naše Země ...
Máme překrásný domov, jen co je pravda, a vůbec, není to zvláštní, že je tak živá a nádherná.Že by to byla obyčejná náhoda?:-)
01.08.2015 17:20:15 | Jeněcovevzduchukrásného