Anotace: Posvěceno
Zpovídá seZ těch nejhorších hříchůModlí seV kostelním tichu
"Pošpinil jsem se,A ztratil radost."Vzlyká a kaje sePro nevinnost
Bůh zarazí se"Přišel ke mně vrah."Možná má přece jenZ lidí taky strach
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?