Anotace: ...
Dnes jsem nechala svého koně
neosedlaného a bez smutku, když
jsem i helmu zapomněla doma
a déšť mi stékal chladně po vlasech
i když to žádná dálka nebyla.
Nechala jsem svého koně jít si,
kamkoliv se mu zlíbí, zamane
a sama jsem přemýšlela, zda
mě má doopravdy tak rád,
jak on mi to vypráví.
Nechala jsem svého koně
se na mě dívat a přemýšlet,
co mě asi tak trápí, rmoutí,
nutí uvažovat a kdo za to
zřejmě může.
Nechal mé uvažování a sám
mě i sebe doprovodil domů.