stereotypní
Anotace: O tom, jak žijou lidi ve stereotypu
Uzavření na malym městě
jiný myšlení
než ve velkoměstě.
2 děti, dům, 2 auta, zahrada s bazénem
ráno do práce
po ní přečíst noviny
uvařit večeři
zkontrolovat dětem úkoly
s občasnou změnou
další den znova
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
Komentáře (3)
Komentujících (3)