Uchvátaný život
uchvátaný svět
shon všedního týdne
se shrne do pár vět.
Každá volná chvíle
jíž trávíme po svém
je vzácná jako voda
na ostrově pustém.
Tam pod palmami s kokosem
v horkém písku ležet
jít si jen tak za nosem
nebo klidně běžet.
Touhy smáčet ve slané vodě
zanechat kus sebe v ní
spát na vlnkách pod hvězdami
a počkat až se rozední.
Jenom malá trocha snění
může být i celkem fain
tak může být i to co není
přej si co chceš, budeš tam!