mesiac
keď sa deti ešte tešia z prázdnin
dôchodcovia s pivom v ruke
pri pohľade na rôsolovité zadky
obnažených tínedžeriek spomínajú
že sex občas stál za to
zmätené včely sa prehrabujú
v nezmetených žltých kvetoch
kým na horúcom asfalte
celkom nevyschnú
tridsaťšesť stupňov v tieni
oveľa viac bez tieňa
júl
mesiac kolapsov
a smrti
perfektní, ráda tě zase čtu :)
24.07.2015 12:19:47 | iluzionistka