Jahoda ve víně,
koupe se zvědavě,
kdo smočí v ní ústa,
kdo kousne ji sladce.
Bublinka šumivá,
ovívá přístavy,
skleničky na latté,
na nožce nestálé.
Rty jsou bolavé,
od hádek směšných,
pohrávat s kouřem,
z cigaret vlastních.
ve víně je pravda a jahoda návnada...
bublinky do nohy lezou a tíží...
na rty je dobrý polibek jak med...
29.07.2018 21:54:50 | Danger