opäť nastáva čas
na myšlienky
ťažšie než sen
ktorý sa sníva
nadránom
na smútok
na bolesť
koľkokrát ešte
tri moje ja
sa prekrikujú
kto ovládne toto telo
štvrté roztiahlo krídla
čierne ako deň
na odvrátenej strane svetla
koľkokrát ešte
koľkokrát