Víno a srdce

Víno a srdce

Anotace: ...chutnáš mi jako víno ...

 

…zamknu srdce …

i když vím, že bezpočtem cév a žilek

protkáno je …

…tvá ňadra těžká a plná …

hrozny vína

když už život v lůně zraje …

…zamknu srdce …a klíč od předpokoje

uložím pod sklenici plnou vína

bohům lásky na hranici …

...nastavíš ústa  …piju

dnem i nocí

jako víno z úzké lahve

až srdce se rozechvěje …

…jeden polibek jeden doušek …

prý to stačí

… maně počítám své viny …

nepřestávám pít a toužit

v údolí Mosely

v náručí ženy …

…než nastane doba spásy

než přestanu vínem žít a ženy milovat

zamknu srdce

 

…aby do něj voda osudu nenatekla …

 

Autor WhiteSkull, 27.07.2015
Přečteno 440x
Tipy 11
Poslední tipující: IkkarisKa, mkinka, gallatea, takova, Marcella, isisleo, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

... tak tady někomu pěkně roste vinobraní ...
... mávám ti ...
... na svahy plné slunečních pentliček ...

15.05.2018 18:45:50 | Marcella

líbí

:-))))i ty jeden......požitkáři..víno..ženy.....
..hmm..no..jen to srdce zamčené...

05.11.2015 20:39:18 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel