Anotace: ...
Jsi tu zas a zas tu čekáš
až otevřu okno, až opět
ti budu naslouchat.
Ty víš, že svým hlasem
mi vždy zamotáš hlavu
na tu nejvyšší míru a teď
by ses měl trochu bát.
Abych z toho okna nevypadla
Znova s tebou někam utíkám
ruku v ruce a tebou poblázněná.
S tebou ztrácím zábrany
a nechám se od tebe hýčkat,
snad možná tě nechám,
abys mě na tvář políbil.
Jinak už ale nic víc
Zatím se jen trochu tajně
na tebe dívám, ale potom
už chci, abys mě měl rád.
Alespoň trošku mohl bys?